A luat in ingrijire 250 de batrani abandonati de familie, dar statul ii pune bete in roate: "Niciodata nu mi-au dat nimic. Ba scuzati, de doua ori mi-au dat: amenzi"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 20 dec 2017, 14:20

Aduna din strada batranii nimanui si le ofera masa si casa. Nu cere nimic, nici macar recunoastere, dar primeste din partea statului bete-n roate.

Nimeni nu a uitat imaginile ulilintei cu batranii adusi cu targa la ghiseul Asistentei Sociale, doar pentru o adeverinta.

Viorel Pasca, binefacatorul acestor batrani, spune ca asta e doar o mica parte din piedicile de care are parte zilnic, rasplata pentru dorinta de a face bine.

Bihoreanul Viorel Pasca a impresionat intreaga tara dupa ce a luat in casa lui batranii bolnavi si ai nimanui pe care statul nu ii vede.

E inger pazitor pentru aproape 250 de bunici singuri, abandonati de cei dragi.  Are grija de ei ca de proprii parinti.

In urma cu trei luni, Viorel Pasca marturisea ca reprezentantii statului i-au spus ca nu exista locuri in institutiile de ocrotire a batranilor, asa ca persoanele aflate in ingrijirea sa ar fi locuit pe strazi, daca nu exista caminul oferit de bihoreanul inimos.

"Niciodata nu mi-au dat nimic.

Ba scuzati, de doua ori mi-au dat: amenzi"
, a povestit Viorel Pasca despre relatia sa cu autoritatile statului.

Urmareste mai jos un material video cutremurator despre um om cu suflet mare caruia Statul i-a pus piedici la tot pasul:

 

Taguri: