Stapanii i-au taiat urechile, si i-au furat copilaria! La un an de cand a fost salvat din iadul de la Berevoiesti, Costinel, invata sa capete incredere din nou in oameni!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2017, 18:13

Impresionat de drama lui, renumitul profesor, chirurgul Ioan Lascar s-a oferit sa-l opereze si sa-i refaca urechile distruse de batai.

O echipa "Asta-i Romania" a ajuns din nou in catunul groazei, Berevoiesti, unde patroanele de sclavi, femei libere de altfel, au trecut la amenintari cand li s-a amintit de ororile de care au fost in stare.

Costinel se afla la Centrul de Recuperare, acolo unde reinvata sa traiasca. Acesta are cele mai multe rani din cauza batailor si are mare nevoie de o reconstructie a urechilor.
Baiatul a fost adus la Bucuresti, la spitalul Floreasca, unde il astepta doctorul Ioan Lascar, impresionat de cazul lui si care s-a oferit sa-l ajute.
Baiatul in varsta de doar 14 ani spera ca medicul sa-i redea sansa de a fi un om normal si se agata de posibilitatea realizarii unei operatii. Dupa un control amanuntit, doctorul Lascar a hotarat sa-l ajute.

 

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!