Sambata, de la 17:15, interviu in exclusivitate la “Asta-i Romania!” cu pedofilul din Arges

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 ian 2018, 12:07

Gheorghe Margarit este acum in libertate.

Gheorghe Margarit, zis “pedofilul cu bomboane”, este acuzat ca ar fi ademenit pe retetele de socializare doua surori de 11 si 13 ani.

Prins in flagrant in timp ce se intalnea cu o copila de 13 ani, Gheorghe Margarit, in varsta de 47 de ani, din Pitesti – Arges, acuzat de pedofilie, a fost acuzat de pedofilie, apoi lasat in libertate, dupa ce judecatorii Tribunalului Pitesti i-au dat sentinta de 4 luni de inchisoare cu suspendare, neconsiderandu-l un pericol iminent pentru societate.

Sambata aceasta, de la 17:15, echipa “Asta-i Romania!” intra in casa pedofilului din Arges pentru un interviu in exclusivitate.

Mariana si Gheorghe Margarit vin in fata tarii sa isi spuna partea lor de adevar. Manati de ura publica si de razbunarea vecinilor, sotii Margarit si-au cautat toate justificarile din lume pentru faptele lor si sunt gata sa si apere onoarea in fata acuzatiilor de pedofilie.

Desi in dosarul sau scrie negru pe alb ca pentru o intalnire romantica, barbatul le promitea fetelor iubire, bani si telefoane de ultima generatie, Gheorghe Margarit jura ca nu ar fi facut nicio victima, ba chiar ca el ar fi victima!

“Acuzatia (n.r. de pedofilie) e din partea lor, dar eu nu sunt asa ceva! (…) Si nu este cum se spune ca aveam buzunarele pline de bomboane, aveam maxim 4, 5”, este reactia uluitoare a barbatului.

Grava este si atitudinea Marianei care, desi are impreuna cu sotul ei un copil minor, aceasta face zid in jurul lui si ii sustine nevinovatia pana in panzele albe! “Unde sunt copiii care imi acuza sotul … sa ii aduca parintii si sa dovedeasca ca a violat el”, spune Mariana.

Ce spun specialistii despre acest caz, cum reactioneaza victimele si ce “argumente” invoca Gheorghe Margarit pentru faptele sale, puteti afla sambata, de la 17:15, intr-un material cutremurator, un interviu in exclusivitate marca “Asta-i Romania!”.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!