Reportaje, anchete si interviuri cu impact national, intr-un nou sezon „Asta-i Romania!”, din 23 iulie, la Kanal D! Emisiunea revine cu un nou pachet grafic si o abordare jurnalistica proaspata

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 iul 2017, 13:46

Emisiunea de reportaje „Asta-i Romania!” revine in forta, din 23 iulie, la Kanal D, cu o abordare jurnalistica proaspata si intr-o prezentare grafica noua.

Reportajele si anchetele purtand semnatura echipei „Asta-i Romania!” vor supune atentiei telespectatorilor si vor pune pe agenda publica fapte, situatii, realitati cu impact in viata comunitatilor.

Publicul va putea urmari in noul sezon „Asta-i Romania!” povesti de succes ale romanilor, din tara si din afara ei, interviuri cu personalitati ale vietii publice din Romania, materiale despre locuri spectaculoase din Romania, necunoscute pana acum telespectatorilor.

Pericole care ne pandesc la tot pasul, in situatii aparent inofensive, sunt, de asemenea, puse sub lupa de reporterii „Asta-i Romania!”. De la amenintarile din farfuria romanului pana la cele care se pot ivi la o simpla balaceala in piscina sau la plimbare prin parc, toate acestea vor fi disecate pentru informarea corecta a telespectatorilor.

„Asteptam cu nerabdare intalnirea cu publicul nostru! Emisiunea imbraca haine noi, din punct de vedere vizual vom veni cu o serie de surprize.

Veti cunoaste prin intermediul reportajelor si interviurilor realizate de echipa <Asta-i Romania>, oameni cu povesti interesante si care au razbit prin dorinta de a construi ceva frumos si bun, atat pentru ei, cat si pentru cei din jur. Mergem prin orase, sate si in cele mai indepartate catune ca sa luam luam pulsul Romaniei reale si va expunem situatii, probleme cu care se confrunta compatriotii nostri, dar si locuri extraordinare, cu  istorie remarcabila, nedescoperite pana acum”, spune Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii.

„Asta-i Romania!” a cucerit publicul si a primit recunoasterea presei de specialitate, care i-a acordat de-a lungul timpului o serie de premii importante. Ajuns la cel de-al saptelea sezon, spectacolul Romaniei reale urmeaza sa captiveaze in continuare publicul, din 23 iulie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: