Mama si bunica, doborate de alcool, in curtea casei! Femeia are 11 copii pe care ii neglijeaza! Un reportaj revoltator, sambata, la “Asta-i Romania!”, de la ora 23.00, la Kanal D

Author: B.M.
Actualizat: 01 apr 2017, 12:46

Sambata, la “Asta-i Romania!” suntem martorii unei povesti revoltatoarea a unei familii din Vaslui, o bunica si o mama a 11 copii, prietene devotate ale lui Bachus.

Pentru inceput o vom cunoaste pe batrana, bunica a 11 nepoti care, in cea mai mare parte a timpului, este doborata, la propriu, de alcool.

Povestea pe care o vom afla este cu atat mai revoltatoare cu cat cazul acestei familii facea inconjurul tarii, in urma cu ceva timp. Atunci, nora batranei fusese surprinsa pe “7 carari”, in timp ce se intoarcea de la birt cu doi copii mici dupa ea, iar in urma imaginilor surprinse la aceea vreme, care au ajuns repede sub ochii autoritatilor, femeia a ramas fara opt din cei zece copii.

Interesant este cum batrana, pe care o vom vedea sambata, la “Asta-i Romania!” era, in urma cu cativa ani, schimonosita de durerea pierderii nepotilor, desprinsi brutal din sanul familiei si luati de stat din pricina inconstientei nurorii sale.

Echipa “Asta-i Romania!” s-a intors la Vaslui ca sa vada ce s-a schimbat de atunci in familia acestora. Si, surpriza, tocmai batrana care se batea cu pumnul in piept ca se topeste de grija micutilor sta acum intinsa pe caldaram, dupa ce si-a lepadat necazul in sticla de alcool.

Langa ea sta nora, care intre timp a facut al 11-lea copil si care se jura ca acum e mama model.

Urmariti sambata, la Kanal D, de la ora 23:00, un material revoltator despre o familie in care adultii sunt iresponsabili, un caz insotit de imagini socante suprinse la marginea tarii, la “Asta-i Romania!”.