Impinsi de saracie si boli, romanii disperati apeleaza la "vracii" care le promit, pe bani buni, rezolvarea tuturor problemelor. Echipa "Asta-i Romania" a intrat, sub acoperire, la slujbele tinute in "Biserica Universala"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 05 sep 2017, 13:03

"Biserica Universala" e locul in care muritorul de rand ar gasi vindecarea la toate bolile si solutia la toate problemele.

La "Biserica Universala" au loc in fiecare zi slujbe-spectacol, in care cativa pastori de origine braziliana canta si urla  in toti "rarunchii" in fata multimii reduse la tacere. Cer viciului si cancerului sa paraseasca trupul bolnavului iar leacul... ar veni contra sumei corecte.

 

 

Se recomanda a fi pastori, dar ar putea, la fel de bine, sa fie samani. Imbracati in alb, ca semn al puritatii, se aseaza in mijlocul multimii si striga cat ii tin puterile ca sa goneasca demonii care dau tarcoale.

 

Este o scena zilnica, desfasurata in incinta "Bisericii Universale", locul unde muritorul de rand ar gasi loc la toate necazurile si bolile: de la farmece la argint viu, de la sciatica si cancer la probleme in amor. Toate se rezolva aici, contra unei sume corecte.

 

 

Echipa "Asta-i Romania" s-a pus in pielea celor multi, care se refugiaza in aceasta organizatie ca sa descopere miracolul si vindecarea pe care n-au gasit-o nicaieri in alta parte.

 

Cu o poveste inventata, intr-o zi de slujba, un membru al echipei a cautat evadarea din bratele alcoolului in "Biserica Universala":

 

 

Taguri:

Episodul 26 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 28 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.