Ea este femeia care a dus ia romaneasca in toata lumea! Bistriteanca, Virginia Linul semneaza colectii "haute couture" alaturi de mari designerii francezii care au descoperit intamplator frumusetea portului romanesc!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2018, 13:19
Foto(5)

Virginia Linul a transformat ia intr-o piesa cool si mereu la moda.

O cheama Virginia Linul si este femeia care a reusit sa sparga berierele si prejudecatile. Dupa ani buni, in care costumele noastre populare au zacut prin lazile dezestre ale bunicilor, iar noi am imbracat haine moderne facute in China, ea a facut ceea ce nimeni nu mai credea- a reinviat traditionala ie si a transformat-o intr-o haina universala la moda. Portul popular romanesc a ajuns din lada de zestre in colectiile "haute couture" ale marilor designeri francezi.

"Este rau ca ne-am aruncat la cosul de gunoi istoria noastra si traditia noastra si nu am mai stiut sa pretuim munca stramosilor nostri! Dupa prezentarea colectiei "sutalasuta.ro, <<Prejudecati>>, realizata de designerul francez Philippe Guilet, la care am lucrat si eu, oamenii si-au schimbat mentalitatea pentru ca au inceput sa poarte iile, sa poarte costumele populare! Am invatat sa fim romani din nou!"

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!