El este misteriosul vraci din inima muntilor, care stie secretul vindecarii cu plante si este o adevarata enciclopedie vie! Iata povestea lui Ruben Stanila!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2018, 18:10

Il cheama Ruben Stanila, dar i se spune "vraciul din munti" si e unul dintre cei mai cautati tamaduitori din tara!

Intr-un sat din Hunedoara traieste unul dintre ultimii vraci ai tarii, un fel de shaman modern cu leac la orice boala. Omul e o adevarata enciclopedie vie- vorbeste ca un terapeut motivational si stie tot ce inseamna plante vindecatoare. Le aduna cu atentie dupa un ritual numai de el stiut si le transforma in retete vechi de sute de ani.

"Sufletul trebuie sa fie curat! Curata e si natura! In natura se curata sufletul si se incarca! Cel mai sanatos lucru decat toate medicamentele e o plimbare in mijlocul naturii! Oricine poate

sa culeaga plantele dar trebuie sa pui suflet in tot ceea ce faci! Daca sufletul ti-e intunecat degeaba te duci sa strangi ceva ca nu are leac!", a spus Ruben Stanila.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!