A crescut la casa de copii si a ajuns insotitor de zbor. Povestea lui Costin, tanarul care a dormit prin gari, dar a avut puterea sa lupte pentru viitorul sau! Nu s-a lasat doborat, a invatat cat a putut de mult, a facut cursuri de pilotaj, iar acum, la 2

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 08 aug 2017, 14:25

Intre o decolare si o aterizare, orfanul de ieri, stewardul de azi, e gata sa ne dea o lectie de viata.

Soarele a rasarit de putina vreme in viata lui. Il cheama Costin, are 20 de ani si o poveste care ar umple o carte.

 

"Tatal meu ne-a parasit cand eram amandoi, si eu si fratele meu, destul de mici. Fratele meu de abia se nascuse. Au fost momente destul de grele pentru mama mea. A ajuns intr-o zi in care, traind deja in Gara de Nord, nu ne mai putea asigura un viitor...",

ne-a marturisit Costin. "Am stat stat undeva, prin sectorul 5, cu frati-miu, intr-un centru de primire a copiilor strazii..."

 

Costin are mereu zambetul pe buze. E amabil cu toti din jur, tocmai pentru ca el nu a avut parte de un asa tratament de-a lungul vietii. Stie mai bine ca oricine ca o vorba buna nu te costa nimic.

 

 

Ca sa ii intelegem povestea ne intoarcem in trecut. Avea doar cativa ani cand a ajuns in orfelinat impreuna cu fratele lui mai mic. Parasita de sot, mama a fost nevoita sa ii duca de acasa, asta dupa ce ajunsesera sa traiasca pe strazi. 

 

Urmareste mai jos, intr-un material video emotionant, lectia de viata pe care Costin ne-o da noua, tuturor celor ce ne plangem de greutatile superficiale ale vietii:

 

 

Taguri: