Calvarul copiilor salvati din iadul de la Berevoesti, Arges: “Ma ardeau pe piele cu vatraiul incins dupa care ma dadeau cu ulei pe rana”. In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!”, doar la Kanal D

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 20 aug 2017, 09:52

Seria cazurilor de sclavie prezentate de echipa “Asta-i Romania!” continua si in aceasta saptamana, duminica, de la ora 20:00, cu o alta drama petrecuta in iadul de la Berevoesti.

Duminica aceasta, de la 20:00, “Asta-i Romania!” aduce in atentia telespectatorilor cazul a doi copii minori vanduti de familii stapanilor de sclavi din comuna argeseana.

 

Povestea fratilor Maruntelul e mai mult decat revoltatoare mai ales ca cea care i-a condamnat este propria lor mama. Este de neimaginat si greu de reprodus chinul prin care au trecut cei doi baieti in timpul petrecut ca sclavi, in casa stapanilor.

Plini de cicatrici, cu urechile taiate si dintii sparti de la loviturile repetate, asa au fost gasiti de catre autoritati fratii Maruntelul, acum in varsta de 12 si respectiv 14 ani.

 

Costinel, unul dintre fratii Maruntelul, nu va uita niciodata prin ce a trecut. „De multe ori Mihaela si Crinu ma ardeau pe piele cu vatraiul incins dupa care ma dadeau cu ulei pe rana...", spune Costinel.

Adrian Macovei, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges este primul om care i-a vazut pe cei doi copii in momentul eliberarii:

 

 

Realitate cruda, autoritati oarbe care au lasat o comunitate mica sa faca legea si sa condamne la chin zeci de oameni. Si, in timp ce victimele isi cauta cu greu calea spre normalitate, “stapanii” lor privesc cu optimism spre putinii ani de puscarie pe care ii au de ispasit.

 

Nu ratati povestea cutremuratoare a fratilor Maruntelul, minorii vanduti de propria mama si deveniti sclavi pentru romii din Berevoesti, duminica de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!”.

 

 

 

Taguri: