Botezul, traditie periculoasa pentru bebelusi! Imaginile de infarct surprinse la Braila, unde un preot nervos bruscheaza bebelusul inainte sa-l scunfunde in cristelnita au facut inconjurul internetului! Se intampla, la scurt timp, dupa ce la Iasi, un copi

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2017, 14:31

Atunci cand un copil moare in mainile preotului, mai este mana lui Dumnezeu sau greseala omeneasca?

Imaginile devenite virale pe Internet te tin cu sufletul la gura pana in ultima secunda. Ceea ce trebuia sa fie o scena emotionanta de care parintii sa si aminteasca mereu cu drag, se transforma in momente extrem de tensionate si greu de privit pentru toti cei prezenti la botez.

Totul a inceput atunci cand preotul incearca sa ia bebelusul si sa-l boteze efectiv. Cu miscari dure il apuca de pe masa si se indreapta cu el spre cristelnita cu apa sfintita.
Bebelusul s-a speriat si a prins cu manutele hainele preotesti, fapt care l-ar fi enervat peste masura pe slujitorul Domnului.
“Copilul s-a simtit luat in aer … in pericol sa cada. Bebelusul a avut o reactie fireasca si sanatoasa, atunci cand s-a apucat de patrafirul preotului care si-a pierdut cumpatul!”, povesteste mama copilului.

Dupa minute bune de tensiune, botezul se termina. Mama micutului rasufla usurata, odata ajunsa acasa posteaza filmuletul pe Internet.
De atunci s-a si pornit o avalansa de reactii. In fata lor, preotul Traian Mazare, din Braila, se apara si spune ca a facut totul ca la carte.






 

 

Taguri: