Astazi, de la ora 17:15, la “Asta-i Romania!” Botezul Ortodox – Pro sau Contra?

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2017, 14:18

Imaginile devenite virale pe Internet te tin cu sufletul la gura pana in ultima secunda. Ceea ce trebuia sa fie o scena emotionanta de care parintii sa si aminteasca mereu cu drag, se transforma in momente extrem de tensionate si greu de privit pentru toti cei prezenti la Botez.

Sambata, de la ora 17:15, emisiunea “Asta-i Romania!” aduce in atentia telespectatorilor cazul preotului Traian Mazare, de la Braila, care a starnit panica in randul romanilor, in urma imaginilor care circula pe Internet, prin modul in care a efectuat Botezul unui bebelus.

“Copilul s-a simtit luat in aer … in pericol sa cada. Bebelusul a avut o reactie fireasca si sanatoasa, atunci cand s-a apucat de patrafirul preotului care si-a pierdut cumpatul!”, povesteste mama copilului.

Dupa minute bune de tensiune, botezul se termina. Mama micutului rasufla usurata, odata ajunsa acasa posteaza filmuletul pe Internet. De atunci s-a si pornit o avalansa de reactii. In fata lor, preotul Traian Mazare, din Braila, se apara si spune ca a facut totul ca la carte.


A pus sau nu preotul bebelusul in pericol, in momentul botezului, sau vorbim de o cutuma cat se poate de normala in Biserica noastra Ortodoxa? A procedat sau nu corect preotul din Braila? Sunt intrebari la care cautam raspunsul sambata, de la
ora 17:15, la “Asta-i Romania!”. Tot sambata putem afla care este pozitia Bisericii, a medicilor specialistisi a reprezentantilor societatii civile.








 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!